ReumaPatiŽntenVereniging
Oost-Achterhoek

                  

Algemeen
Foto's
Activiteiten/
Agenda
Bestuur/contact
Maandbrief
Hydrotherapie
Bechterew-oefengroep
Nordic Walking
Sportief bewegen
Reumanetwerk
Links en tips

 

Secretariaat:
Els Milder,
tel.:
06-36185035
e-mail:
info@rpvoostachterhoek.nl

 

Activiteiten/Agenda

Agenda
31 oktober         -Gezellige creatieve avond
12 december      -Kerstdiner

Vaste activiteiten:
- Bijeenkomsten: 4 of 5 keer per jaar op de laatste dinsdag van de maand een informatieve of ontspanningsbijeenkomst, van 19.30 tot 21.30 uur in het personeelsrestaurant van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk. Drie keer per jaar op locatie en/of op een andere dag, b.v kerstdiner, Sanadome of fietstocht.
 

- Hydrotherapie voor reumapatiŽnten. Elke woensdagmorgen vanaf 09.00 uur in Aalten (zwembad 't Walfort) 2 groepen, in Groenlo vanaf 8.15 uur (zwembad Marveld Recreatie) 2 groepen en op maandagochtend om 10.30 uur in Doetinchem (zwembad Rozengaarde) 1 groep, allen van 3 kwartier. Oefeningen en zwemmen in warm water o.l.v. een oefentherapeut Cesar of een fysiotherapeut.

- Nordic Walking o.l.v. een sportief wandelbegeleider met extra kennis van reuma. Elke dinsdagmiddag om 13.45 uur vanaf het scoutinggebouw aan de Flierdijk in Lichtenvoorde.

- Sportief bewegen bij sport- en gezondheidscentrum Gelre Sport, Mercatorstraat 32 te Lichtenvoorde op maandag van 18.30 tot 19.30 uur.

- 10 keer per jaar een mededelingenbrief

- Bezoeken van leden die niet op de bijeenkomsten kunnen komen en/of die zelf aangeven een bezoekje op prijs te stellen.