ReumaPatiŽntenVereniging
Oost-Achterhoek

                  

Algemeen
Foto's
Activiteiten/
Agenda
Bestuur/contact
Maandbrief
Hydrotherapie
Bechterew-oefengroep
Nordic Walking
Sportief bewegen
Reumanetwerk
Links en tips

 

Secretariaat:
Els Milder,
tel.:
06-36185035
e-mail:
info@rpvoostachterhoek.nl

 

Sporten voor reumapatiŽnten

In samenwerking met de Reuma PatiŽnten Vereniging Oost-Achterhoek is Sporten met Reuma opgericht.
Dit wordt gehouden bij:

Gelre Sports
Mercatorstraat 32
7131 PX Lichtenvoorde

 op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur
 

Bewegen is voor mensen met reuma heel erg belangrijk, dit is uit onderzoek gebleken. En dat geldt voor alle soorten reuma, zoals artrose, reumatoÔde artritis, fibromyalgie, Bechterew, enz.
Deze activiteit is
afgestemd op mensen met reuma en de daarbij behorende beperkingen en wordt begeleid door gediplomeerd sportinstructeur Ruud Kempers.
Dit wordt in groepsverband gehouden in een aparte zaal. Je hebt zelf de regie in handen. Kijk wat je wel en wat je niet kunt. Plezier in het bewegen staat hier voorop. 

Na afloop is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken. Men hoeft geen speciale kleding of schoenen te dragen. Losse en comfortabele kleding is prima en men kan de 'normale' schoenen aanhouden (mits deze schoon zijn). Het is wellicht handig om een handdoek, flesje water en eventueel een vestje of iets dergelijks mee te nemen.

De kosten bedragen ongeveer Ä 4,00 per keer, hiervan wordt vaak een gedeelte door de zorgverzekering vergoed uit de aanvullende verzekering.
De deelnemers dienen lid te zijn van de ReumaPatiŽntenVereniging Oost-Achterhoek. Als u nog geen lid bent van onze vereniging, kunt u dat natuurlijk worden. Het lidmaatschap bedraagt Ä 17,50 per jaar en wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Wilt u zich aanmelden of wilt u eerst meer informatie of een proefles, dan kunt u bellen naar: 
Jolanda Bergsma, tel: 0543-470003, e-mail: sb@rpvoostachterhoek.nl